tävling

foki  har en tävling på sin blogg som jag tkr ni ska delta i man kan vinna en iphone haha ah inte för att jag tror att jag kan ha chans att vinna  men har inget annat för mig haha  :)
det skalet jag vill ha om jag vinner är ett rosa såklart..

Kommentarer
Postat av: K I M L A R SS O N

sv; asså jag vet inte. det kommer konsekvenser om jag byter skola. men det är bara som ett kanske. men ja jag har kollat på andra skolor och snackat med rektorer och sånt. men som sagt, inte säkert. vem har sagt till dig ? ;o

2009-11-17 @ 19:53:49
URL: http://kiimpans.blogg.se/
Postat av: K I M L A R SS O N

sv; jo självklart blir det jobbigt att byta skola, men för mig är det också en chans att kanske börja om på nytt. men det är ju inte säkert att jag byter. och att folk är dryga mot mig är inte bara andledningen till att jag kanske ska byta. inte andledningen alls, jag har nog inte direkt världens bästa svar varför jag kanske ska byta. jag känner mig bara inte allmänt trygg, och jag ja. öh . svårt att förklara. haha. typ asså, ja jag vet inte. känner mgi osäker , rädd och ja massa. och jag vetnog inte varför jag känner det. kanske för t.ex. ja nå rykte eller så och visst alla har ju rykten. men ja, jag kanske inte är lika stark som alla andra.



och att det går runt nu i skolan då att jag kanske ska byta skola är ju inte världens bästa heller för då tror ju folk att jag ska det fast det inte ens är säkert. men ja. vad ska man göra ? men men ;p nu vet du ;)

2009-11-18 @ 13:23:39
URL: http://kiimpans.blogg.se/
Postat av: fanny

okej :D<33

2009-11-18 @ 18:06:45
URL: http://fannyjanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback