Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt.

Jag är på dåligt humör. Vet att man inte ska blogga då, för då skriver man bara massa saker man egentligen inte menar. Men nu är jag inte arg.
Jag är trött, hela jävla tiden! och de gör mig deprimerad, arg, känner mig stressad hela tiden! fast egentligen borde ja inte va de. Orkar inte vara trött för det gör så jag skiter i saker. Saker som är viktiga lägger jag bara åt sidan. Skiter i nära o kära, skiter i läxor, skiter i träning. Går bara runt som en levande zombie hemma. och det blir inte bättre av att alla klagar eller frågar är du arg? man bah NEJ JAG ÄR INTE ARG. men nu blev jag. eller när pappa börjar säga att jag blir mer o mer lik sofie. NEJ JAG ÄR INTE LIK SOFIE!  Jag är bara trött. Varför är det ingen som förstår. Jag har ramlat ner i en grop. En skön jävla äcklig grop. Nu ska jag duscha sen sova. Skulle behöva plugga men som sagt.. Det skiter jag i.

Inte ett steg utan dej

Onsdag igen då. = dans! (y) och .. spec engelska.
Usch sitter ensam kvar i skolan igen medans alla åkt hem. Sug på det.  Aja ska plugga lite historia fast ah jag börjar om en kvart så jag kanske inte hinner de hähä.

Ett tips på en blogg. En skit snygg tjej (gör de roligare att läsa då) haha hon bloggar o ah skitsamma den e bra.
http://jonesochgiftet.blogg.se/

Orkar inte

Beteendevetardag i skolan. Helt okej. Dock så gick jag runt som en levande zombie.
Förstår inte att jag kan va så trött HELA tiden! På bussen påväg hem däcka jag. Sov hela vägen hem. Kom hem lag mig o soffan halv sov och titta på top modell. Nu sitter jag här i köket. Ska plugga lite historia tror jag. Om jag orkar.

Jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor.

ah den här dagen har vart himla skön. Har degat med julia hela dagen (förutom när vi gick i skolan) hähä.. Sätt på film, gjort matteläxan, tittat på gamla bilder och bara dansat runt och muppat oss. 
Nu är jag hemma och gör ingenting, tråkigt. Längtar till jullovet så jag får ont i magen. Shit va jag hatar skolan! Nej nu ska vi inte vara sånna!

Gamla bettan!

ahjuste hade nästan glömt bort att de va första advent idag. Våran familj brukar liksom inte fira de med lussebullar o massa julpynt. Ja vakna upp som vanligt och denna söndag har vart precis likadan som alla andra tråkiga söndagar. Iaf så ska jag ge mig själv en liten plus i kanten för att ja städa mitt rum idag jao.

Idag såldes gamla bettan. Ska verkligen anstränga mig för att tycka om den nya yamahan som vi köpt. Yamaha.. aja välkommen till berg! 

Det e på gång!

Har legat i soffan hela dagen. Tittat på titanic och vart på dåligt humör.
När jag  nyss insåg att de va snö ute steg humöret!
Nu ska jag duscha göra lite nytta. hörs hej!

Let me be myself

Åh jag vill bara tatuera mig nu! Pierca tungan, klippa mig, färga håret. Ändra på allt. 
Vill bara se annorlunda ut. Nu äre typ hej jag har sätt likadan ut sen jag föddes. Långt blont hår japp.
Men men man kan inte få allt här i världen. Men en tatuering. Det ska jag allt få!

Bananer är goda 1, 2, 3, .. 4 oj.

Vaknade för ett tag sen med malin bredvid mig. mysss ♥
Gårdagen var toppen, åkte ju som sagt in och såg falcons filmen den va sjukt bra! Asså ah gillas starkt! Efter det drog jag och mina kära vänner till donken sen bestämde vi oss för att åka hem till mig på lite chillkrök eftersom mina päron inte va hemma dock kom dom hem rätt så fort haha.. aja de va trevligt :)
Nu ska jag vara social mot malllaan höres! 

Här har ni två bilder tagna från jullllaan

Lördag

Har vart ute och gått me fanny kom in för ett tag sen.
Ligger i soffan och ska snart åka in till stan för att titta på falcons filmen. Ska bli roligt!
Nu ringer telefonen. ska jag resa mig upp ur soffan för att svara? haha skulle inte tro de..

Life is what you make it.

Godmorgon.. typ. Lite sent kanske menmen.
Sov sjukt skönt inatt (förutom alla konstiga drömmar) .. blev jagad av en råtta.. creeeppy..
Aja nu sitter jag här. Halv död. Ska väl ta och typ gå ut eller något. Vill åka till farmoooor :(  och till mormor!! Jag gillar att hänga med pensionärer.. 

Asså nu fick jag ett litet ryck när jag kolla ut genom fönstret. Seriöst?! December om två dagar och ingen jävla snö!! Damp vafan är de här?!?!
Bild för ett år sen.  vill åka skoter nuuuuu.

dör

shiiieeet jag tar självmord snart!  Va är dehär?! Jag orkar inteeeeeeeeee..
bryr mig inte, inte intresserad. blä. Ska hoppa av skolan. eller nej. ända anledningen är för att ja vill ta studenten. 30 minuter kvar på lektion de klarar du louise.

I'm not a girl, there is no need to protect me.

shoppade som sagt med mamma idag. Det va kul. hähä
Kom hem vid sex åt middag sen vare rå plugg som gällde! Gick upp la mig i sängen med boken och somna.. Vaknade efter två timmar. Lärde mig rätt mycket faktiskt :)...  
Ja nuråå. Nu ska jag duscha och om några timmar äre sova igen som gäller.

Snabb uppdate från skolan

Inställd naturkundskap så slutar 13.20 idag. Sjukt skönt! älskar skolan ibland asså..
Nu har jag bara spanska kvar. Efter skolan ska jag shoppa massviss med nödvändiga saker. Måste ju belöna mig något för ikväll ska jag rå plugga till provet imorgon. Har inte pluggat något. Det är bra att du sätter dej ner sista kvällen louise bra jobbat!

Onsdag

Efter en hel dag hemma pluggandes ska jag nu åka in till stan på dans, Gillas! ♥
Juste har ju inte sagt att jag va ledig idag! men hihi ah de va jag sjukt najs!  Drog en sovmorgon, tittat på film, vart ute och gått en sväng. Ah allt förutom de jag skulle göra. Så kan de gå.

I walk to remember

One tree hill

har suttit och kollat på oth. Började på säsong ett och åh man blir så glad haha :')
sitter och ler för mig själv. Kan tänka mig hur de ser ut.
Nej nu har jag historia och svenska kvar sen slutar jag gud så skönt är sjuk trött!

When nothing goes right, go left.


InspirAti0N ♥

hahahahhahaha... (a)

When life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile.

Damp helvete skit och alla andra fula ord. Va tvungen att återställa min mobil idag pågrund av anledningar! Så då försvann alla bilder, all musik, alla mina appar, allt i min kalender, alla mina memos mm.. Tror jag dör litegrann faktiskt. Skit också!!!! aja inget att köra ner sig på.
Sån tur så drog jag och julia och sola efter skolan. Så jag blev på lite bättre humör. Skulle kunna ligga där inne hur länge som helst. Vill till florida NU!!
Nu ska jag plugga lite.. säger vi,. får se hur de slutar me det haha.

Söndag

Vaknade för ett tag sen har suttit och pluggat lite historia men nu skiter jag i det. Kan ändå inte koncentrera mig. MENSVÄRK aj.. aja ska ta en iprem, krypa ner under täcket, dö litegranna.
Osmart att ljuga om att man hade mensvärk förra veckan när man inte kan säga att man har de nu.
Nej nu ska jag skratta åt min syster. Hörde hur hon prata om att hennes ----- hade blivit snodd hahaha. nej faktiskt fett synd.

Humöret gick från toppen till botten

Ska bli skönt att träffa brudarna. Tänka på annat.
Nu kommer julia snart bäst att börja packa väskan.

Ta vara på tiden för den bara rinner iväg.

Vaknade vid ett. Beroende som jag blev startade jag dagen framför one tree hill. När säsongen väl tog slut efter några avsnitt var det redan mörkt. Ja där gick den lördagen.
Duschade, sminka mig och nu känner jag mig redan mycket fräschare än den där tjejen som låg i morgonrock, äckligt oborstat hår och allmänt blä bara. Ska snart klä på mig. Ikväll ska jag hem till sarisen och träffa alla mina underbara tjejer. 

2 år sen♥

I want you, I want all of you

Skulle som sagt bara se ett avsnitt av oth.. Klockan är nu 1.58. Har legat i soffan. Sätt 18 avsnitt.. Bra pluggat louise! Men  nu ska jag iaf slita mig för att sova. Fast kanske tittar på ett avsnitt till.. kanske kankse..  Det var min fredagkväll, den bara rann iväg. Hoppas ni haft en rolig fredag läsare :)

You can stay and wait for nothing, Still the rain will fall on you

Fredag!
Usch vad äckligt skönt.. Har suttit och pluggat i typ 1 timme nu. På det lyckades jag göra 20 frågor. Vet inte om de är bra eller dåligt. Iaf nu ska jag lägga mig i soffan och titta på ETT avsnitt av oth. Inge mer.. Ska plugga igen efter det vare tänk ska bara ta en liiiiiten paus..
Snodde sofies ben&jerrys som jag hitta i frysen något måste jag ju få belöna mig med!

Blablablabla...

Helt trött på skolan just nu! Vill bara åka hem, lägga mig i min säng och dra täcket över huvvet.
Sitter nu på naturkundskap, du borde lyssna louise! du kommer inte fatta något om du inte lyssnar.. orkar inte lyssna SÅ SJUKT OINTRESSANT!!!!  aja..Ska till jonte efter skolan sen ikväll blir det breaking dawn. Sjukt taggad hihi! Har ägt alla på kort idag. Värt att nämnas!

Tänk när helvetet är över.. njuter av bara tanken

Har vart helt död hela dagen. somna på spanska lektionen och var såhär när på att ta sjävmord på mattelektion.. men nu sitter jag iaf kvar här i skolan, alla har åkt hem men duktiga jag sitter kvar här för om 30 minuter börjar men spec engelska yey!

Du skrattar åt mig för att jag är annorlunda, jag skrattar åt dej för du är precis som alla andra.

Sitter på engelska lektion nu och typ dör. Hatar engelska. Ska läsa en äcklig bok på engelska hatar att läsa.
Men istället sitter jag och läser Cissis blogg den e bääääst...
Efter skolan blire shoppa lite behöver nya byxor! sen dans. Fett taggad.. fast ne.  
 

Love never fails

Har vart hos fanny idag som sagt eftersom båda var hemma. Slutade med att jag däckade i deras soffa. Social kompis svar ja.
Iaf så har jag suttit och kollat på oth med sofie hela kvällen. Så sjukt bra! ska nog titta om alla säsonger tror jag!
Tjatade nyss på mamma och pappa om tungpercing fick inte det svaret jag hoppades på direkt. Men men inte slut tjatat ännu. Ju mer man tjatar ju mer kan man lirka fram att litet ja. typ.. hoppas jag.
Känner på mig att dehär kommer bli en sån här natt när man inte alls kan sova. Hatar det!

Tisdag

Blev hemma idag kände mig inte helt kry hähä..
Nu ligger jag här i fannys säng medans hon sitter framför pianot och sjunger sina vackra vissor! Emma står nere i köket där hon hör hemma och bakar en kladdkaka åt oss. Sånna här dagar behövs oftare!

Jag och mina två homies på skolavslutningen.. Ge mig sommar igen!

Vill ha

Sitter i skolan och dör litegranna som vanligt. Har bara spanka och idrott kvar. skönt!
Sitter och tänker på hur mycket lättare livet skulle vara om man bara kunde få göra va man ville och få allt man ville ha. Jag vill ha pengar Jag vill ha kläder Jag vill åka utomland. Skulle inte vara helt fel nej.

Har suttit och gjort en fult collage på paint medans väntan på lektion. Nu börjar den så ah.

Rubrik

Ojoj gjorde nyss no provet. Haha jag va as bra. Kunde inte en enda fråga. Tur att jag hade lisa bredvid mig hihi. Nu ska jag åka till centralen och möta upp världens bästa ida.  som ska bo hos mig i helgen.  (y)

Glöm inte bort att du är värdelös..

kom nyss upp ur badet. Riktigt skönt faktiskt!
men ska jag berätta om min as smarta idé jag kom på i inlägget innan!
jo jag spelade in frågor och svar på mobilen (till provet imorgon) så låg jag i badet och lyssnade på det samtidigt som jag målade naglarna. Så han med tre saker på samma gång! fan va jag är bra.

Nu ska jag städa mitt rum imorgon är ingen vanlig dag!

Öppna ögonen och inse verkligheten

Kom nyss in. Tog en paus från pluggandet (fast har inte börjat) så gick jag ut och gick en sväng med Tilda istället. Man måste ju ställa upp för grannen ibland ;). Snacka om allt de är myyyys dock inte lika mys när hon knuffar ner mig i det smutsiga diket.. NEJ LOUISE nu ska du plugga! 

Nej nu har jag värsta idén! Shiieet asså jag är så smart ibland hähä..

Torsdag

Åh jag är så arg! Eller jag vill vara arg, jag borde vara arg. Fast är nog alldeles för trött för att vara det. Känner mig bara glad haha.. Men nej jag är arg!
För att skolan sög så efter skolan skulle jag köpa jeans kanske shoppa ännu mer.. är ju trots allt 50% på allt på bikbok och massa andra affärer (tjejkväll ikväll) sen lägga mig i ett solarium och bara va! fan va skönt! Men nejnej istället tog jag bussen hem för att (?)  ja.. jag var trött.. TRÖTT ??!?!?!?!  ångrar det nu :(
Så nu är jag hemma och måste plugga, måste städa mitt rum, måste måste måste.
Sug på det! jag vill vara brun och ha massa kläder...

Istället för det sitter jag nu här med min jäävla ProViva juce..

Imorgon äre fredag!

Sitter i skolan har funderat hela dagen på att bli "sjuk" och åka hem men har ändå stått ut och nu har jag bara en lektion kvar. Spanskan var inställd. Då blev jag glad.
Efter skolan ska jag gå på stan köpa ett par jeans. japp sen hem och plugga fast tror nog att mitt rum behövs städas. Då städar jag hellre. Faktiskt. Blä på naturkundskap.

Var hellre tyst och låt dom tro att du är en idiot, än öppna munnen och bevisa att dom har rätt.

Den här dagen har vart så sjukt skön!
Började med att jag försov mig mer än så kan jag inte säga haha.. Dansade även ikväll lika kul som vanligt. Nu sitter jag här hemma och försöker plugga naturkundskap men de är ju så sjukt tråkigt så man somnar ju efter en sida! Blä på det. Nej nu skiter jag i dehär nu ska jag måla naglarna!

Tisdag.

Sitter i skolan och väntar på att börja.
Var sjukt trött imorse, vakna somna om, vakna somna om efter en halvtimme gick jag upp.
Älskar att åka buss på morgonen. Lyssna på musik och bara fasna med blicken ut genom fönstret. Nu sitter vi här.. jag och julia.. julia pluggar och jag sitter.. gör ingenting. Är fortfarande trött.

Tänk inte bara gör.

Hatar sånna här dagar när man inte har något alls att göra. Ingen lust till någonting.
Vill inte se film, vill verkligen inte plugga, vill inte ens sitta vid datan.
La mig i sängen klockan 8 och skulle plugga. Efter en sida försvann jag i mina tankar. Man är vaken men kroppen är helt livlös och man bara ligger. Tankarna snurrar runt i huvudet. Efter drygt 1 timme kände jag mig pigg igen. Gick upp och tog en kopp med oboy.. Tittade på slutet på fotbolls galan.
Nu ligger jag här igen.
Känner på mig att det kommer bli en sån här natt när man inte kan sova.
Ligger och ser klockan bli ett, två kanske t.o.m tre.
Det är inte bra att tänka för mycket. Därför ska man alltid ha något att göra. Sysselsätta sig så man slipper tänka. Tankar är inge bra. Iaf inte för min del.
Med denna konstiga text säger jag godnatt.

LoFa night

Kom nyss hem från fotbollsträning. Kunde inte hålla mig bort trots allt.
Hade mega mysig kväll igår! sånna borde verkligen vara oftare. Alla drog på någon sugig fest medans jag och fanny stanna hemma.. Spela tv spel ♥, sjöng singstar, dansade, bet varandra i öronen, spotta vatten och hade allmänt skit kul. Nu ska jag städa mitt rum sug på den!
Ikväll kommer gäster hit!

Bildbomb

Maskerad/halloween hos emelie. Hade riktigt kul! Älskar mina vänner! Dansade, sjöng och skratta hela kvällen.
Tack emelie för en lyckad kväll! Nu ska sova!

Den gången vi nästan...

Den gången vi nästan såg Rihanna!
Åkte till globen satt där inne i typ 1 timme och väntar. Då kommer en snubbe ut och bah de är inställt tyvärr.  Då blev alla vi jätte glada! Ah så vare! Kom iaf hem, vi drog hem till lisa och va där istället förutom fanny som däcka i soffan med 39 graders feber. Ah de va inte våran kväll igår alltså!

taggarrå

Hade det riktigt kul med viktor och nathalie igår. Var ju ett tag sen så det var kul!
Tittade på insidious.. Skojar inte världens äckligaste skräckfilm buhuu satt och böla typ haha. 

Aja nu taggar vi för Rihanna!!  ska åka om typ 15 min STRESSAD!
fetaste kul de kommer bli!

Pang!

Happ har bara degat hela dagen tills jag tog mig i kragen och gick ut och gick en sväng med fanny och julia. Känner mig fortfarande halvdöd faktiskt. Ska byta om nu och åka hem till viktor istället. Behöver göra något så det precis va jag behövde!