Godnatt

Kom precis hem och ja lyckad kväll kan ja väl säga.
Bion va sådär, men jag fick ändå mitt skrattanfall på slutet. vet inte vad som flög i mig hah. Juste fanny den klanten spillde ut hela sin stora cocacola så skulle hon flytta på sin väska så inte den blev kladdig. tror ni inte hon hade ut min också då? haha jo såklart.  Men aja de va mys att träffa några av killarna igen saknat er sååååå.
Nu blire natten. 

hihi gammal bild på mig o nutteeen ♥

I never let you down

ojojoj så sjuk jag känner mig.. nästan så att jag måste stanna hemma fast näe jag sviker inte mina vänner så.. Nu blire bio wiihoo!! :D  Ska se crazy stupid love hoppas den är bra och så får jag ju träffa min sjukt saknade pojkar ♥  Den här dan kan inte bli bättre hah!

29/9

Ah va mycket man hinner med när man är hemma *ler*  allt utom läxorna.. hah.
Har ridit med mamma, japp tror de eller ej men jag red faktiskt! var ju typ år sen jag red så kändes lite ovant men de gick fina firren. Har städat garderoben och plockat svamp. haha
nu ska jag nog sätta mig och titta på en film medans min klass just nu har naturkundskap asså ni anar inte hur mycket jag mår nu asså. yee livet leker !

Nu mår man!

Hemma idag, tog en liten tidigare helg.
Så har sovit, tittat på tv, suttit på altan i det soliga vädret. Ja jag klagar inte. Riktigt skönt att vara hemma. Men mamma... Jag e faktiskt lite sjuk :(..  Aja nu ska jag ta på mig några kläder och gå ut. Dagen kallar på mig. haha driver. Ha de kul i skolan.. suckkeeers !

Special engelska! :D Blir så glad men en extra engelska lektion i veckan!

Sitter i skolan och väntar på att min specengelska ska börja.
Värkar som att alla har slutat för här är det helt öde de enda som syns är en till tjej lite längre bort annars tomt. Jag blir så glad när jag egentligen ska sluta 3 men får sluta 5 älskarT !!! 
Är på dåligt humör så sån tur har jag dans efter skolan. Precis vad man behöver för att bli på bra humör.

Tur att jag har musik annars hade jag dött för länge sen!
 

Jag skiter fullständigt i allt nu!

Jag vill åka hem och aldrig mer gå tillbaka till skolan.

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world.

Jag har super duper mega tråkigt!
Idag har jag inte gjort någonting alls! slutade med att jag hamna på altan för mig själv och frös.. behövde luft. Kom iaf nyss ur duschen körde en premiär med min nya rakhyvel .. venus !;)  haha den va as bra känner mig len som en babyrumpa överallt nu.. skoja.. eller gjorde jag?.
aja nu ska jag måla naglarna. Nej jag tänker att de ska jag göra men de kommer jag inte göra för de är skit tråkigt! Aja hej då. hoppas ni haft en roligare dag än mig.

27/9

Sitter i skolan på histora just nu. Vi har inställd svenska så får sluta tidigare jag är super glad! :D 
Fast ska stanna kvar i skolan ett tag för att se klart green street holligans som jag mickis och cissi började titta på rasten. Den är så jävla bra så jag har lust att bara slå mitt huvud i vägen!

Idag är ingen vanlig dag!

Eftersom ruben ber om ett inlägg så här kommer väl ett.
Skolan va som vanligt, efter skolan åkte ja o julia ner till stan och låna böcker på bibloteket haha duktiga vi är!  Har inte läst en bok på år känns det som så får se hur dehär går.  Kom iaf nyss hem från övningskörningkursen as dryg satt där i typ 4 timmar o gjorde ingenting?  inget nytt på min hjärna iaf.  Imorgon slutar jag halv 5 längtar älskar tisdagar! .....

Juste nu höll ja på att glömma det.. igen ! Idag är ingen vanlig dag, idag är pullans (julias) födelsedag! :D Grattis tyffing 16 bast haha!

Rubrik för er som vill läsa

Är hemma en kortis nu, ska snart åka iväg igen för att titta på herrmatchen med tilda.
Vi vann! fan va gött sista matchen på movallen för mig. Blandade känslor. :/♥ Nu ska jag stoppa i mig något att äta. Är hungrig som en varg.

25/9

Var hos fanny hela dagen igår. Kvällen slutade med film och myspys. Filmen va så sjukt braaa! ååh jag dör :'( haha someting borrowed se den! Iaf somna i soffan och orkade inte gå hem så jag sov över. Sover alltid så bra när jag sover tillsammans med fanny hah.
Nu ska jag ge mig ikväll på fotbollsmatch. Idag vill jag verkligen vinna!
Snyggggggging ?

24/9

Uppe med tuppen idag undra varför?  sov nämligen i en soffa.
Drog hem till marcus igår, det var kul! trevligt folk kan göra allt haha  :)  När klockan närmade sig slutet drog jag och julia hem och titta på film, båda somna dock i soffan. Så vaknar vi runt 9. Nu har julia dragit hem och jag sitter här vid frukost bordet med mammi & pappi.
Får se vad denna dag bjuder på!

Glida runt, hänga runt, låna pengar!

Nu är jag redo för kvällen. Nilsson va här på middag mys nu ska jag och fanny dra oss iväg :)
Kvällens facelook ser ut såhär.

En fråga ett svar










Svar: Hejsan! Jag går på disco på edge. Jag dansade ragga/dancehall på DC förut de va jätte bra men ja föredrar disco på edge faktiskt! Alla är jätte snälla och trevliga så ligger de ju bra till precis bredvid busstation! Jag vet inte riktigt vad det kostar tror de var runt 1200 eller något sånt.
Ja men jag tycker verkligen att du ska börja dansa för de är jätte kul!
Tack söta du ♥

23/9

Tror ni inte jag glömde bort min sovmorgon?!  så jag gick upp 6.30 börja sminka mig och lalala. 7 kom jag på att jag gått upp tok för tidigt.. 
Idag är de fredag! heeelg!  händer inte något speciellt men ändå är den roligt hah..  nej nu ska jag dricka te och mysa vid frukostbordet med mamma i typ 45 minuter till ..
rawr ♥

varför säga något när de ändå bara är tomma ord.

släkten kom precis och nu blire middag och lite försenat födelsedagsfirande..
nu sa mamma åt mig att ta undan datan såååå.
bild på mig coh lillkussen♥

mera åt de döda hållet.

Sitter i skolan är helt död idag. Har inte ens börjar våran första lektion men jag längtar redan tills vi slutar.
Är trött även fast jag somna jätte tidigt igår. Kanske för att jag drömde en marddröm som tog slut på all min energi? Aja lillkusinen morbror & moster kommer hem o firar min födelsedag ikväll. intressant
nej nu ska jag dö lite här i skolan hoppas jag överlever dagen!
 

The best day in my life

Kom nyss från spanska lektion älskar spanska älskar skolan och nu har jag bara matematik kvar! wiihoo favorit ämnet! Sen idag på engleska lektionen fick jag reda på att jag ska gå spec engelska efter skolan på onsdagar! sär hjälp här kommer jag!  Mmmh de ska blii sååå kul!  eftersom jag älskar engelska så mycket så blire ju ännu roligare med en extra lektion i veckan. PÅ EFTERMIDDAGAR EFTER SKOLAN!! love my life

Dagens längtan - Tills jag slutar skolan och ska åka till stan och äta cupidosallad MUUUM!

I have to believe in myself, It's the only way

godmorgon idag är det onsdag = dans wiihoo !
annars är dagen helt övard japp. känner mig så possetiv i mina inlägg nu för tiden.
nej nu ska ja dricka upp mitt te sen bege mig till skolan. Miss skolfröken är duktig!

Nu har jag kommit på det! Svaret på alla frågor.

Borde ha pluggat men fick så sjukt ont i huvudet så en film fick visas istället.
Så nu har jag legat och kollat på film hela kvällen och käkat special K. Mums man kan äta de som godis.. Tanken på att de bara är tisdag får mig att bara vilja blä bli sjuk typ och bli frisk på fredag. de är heeela veckan kvar! usch! aja snart är de helg något att längta efter iaf. 

ÅÅÅÅH jag får damp varför ska jag göra de så jäävla svårt för mig själv fukkkkkkk
ja va tvungen. Don't ask.


Tiiisdag

Sitter på skolan har typ 2 timmars rast nu. As drygt faktiskt.
Slutar halv fem idag och hela efter middagen ska vi vara i drama salen. Typ spela teater eller ah vad vet jag fast så sugen på de är jag faktiskt inte.

upppdate

Kladdkakan är i ugnen och vi mästerkokar (jag o julia) sitter o väntar,,
Ska väl ta och göra lite matematik. Vi är ju duktiga i skolan.. sådeså.. Nej nu orkar ja inte blogga har inge att skriva, hejhopp.

alla älskar läxor

Sitter och försöker plugga men de går sämst, pluggar matte & spanska finns de något tråkigare?
vi förlora fotbollsmatchen idag. de sög. Jag och fanny satt o frös ihjäl typ. Sommarn är inte kvar nu är de höst och vintern kommer tätt inpå. men jag klagar inte! Kom hem la mig i badet och njöööt så nu känner jag mig en gnutta fräschare än innan.
men hallå louise skulle inte du plugga? svar jo, så ah ja ska väl ta o plugga ..

Söndag. dagen man bara väntar tills måndag.

Godmorgon eller vad man säger klockan tolv.
Hade en riktigt rolig kväll igår,  kom hem runt 3 tror jag. Somna direkt så trött var jag.
Idag ska jag åka och titta på när mitt lag vinner över bälinge,
hörs hej
längtar ♥

It isn't so hard for you, it's hard for me.

Snart kommer fredde och hämtar mig så ska ja va med han ikväll.
det var ju ett tag sen .. eller nej de vare inte, idag va senast men ah hah,.
Ha en kul lördag människor och sup er inte för fulla! tips liksom ;)

Jag föddes inte för din skull och tänker därför inte leva efter dina regler.

hade en riktigt mysig kväll igår till en början :)
käka ju med brudarna hade mysigt sen drog vi till rebecca. Hade trevligt träffa massa folk så kom polisen. Och ska förstöra som vanligt! Kan dom inte bara låta en vara ifred? Iaf kvällen sluta vid halv 1 för mig jag gick hem till mormor& morfar o sov. De va skönt kvällens höjdpunkt typ! haha

idag har jag bara suttit och fikat/pratat med morfar han e så gullig :) Sen hämta fredde mig o körde mig till min moppe. o nu är jag här . Men de va trevligt  :)

Och glädjen i kroppen kommer som en storm.

God middag bloggen! Hur står det till? Jag håller på här för fulla muggar att lägga upp bilder samtidigt som jag fixar mig. Jag och Julia ska till björklinge och ta bussen till stan - dags för middag på Tzatsiki med tjejerna och efter det blir det fest. Blir nog en bra fredagskväll hoppas jag. Btw, ser ni hur lika jag och min syster är?

It's friday

Jag är på jätte bra humör idag! varför vet jag inte. och egentligen borde jag inte va de eftersom jag är 300 kr fattigare.. och inte på något roligt som typ kläder utan på ett mobilbatteri!?  värt..
Tappa min skoldator och mobil idag precis innan jag skulle åka hem. Varför blir jag inte förvånad? Fast ändå känner jag mig glad :D  så nu ska jag chill liteee ,
sen börja fixa mig för kvällen!

Helg igen

Längtar nästan till skolan eftersom vi slutar 12.30 idag mehe.. hur skönt som helst!
Igår va jag typ helt död och ville bara sova så runt 9 gick jag upp för trappan så hör jag mamma ropa "louise du sover med sofie va eftersom du lova att ja skulle få låna ditt rum?"'
Ja de hade jag ju lovat.. Och sofie ville såklart inte sova vid 9 så först blev det film sen skulle hon pröva kläder och ja jag somna nog inte fören halv 12..  :( plus att sofie säng e så.. onice ? haha.
aja nu ska ja klä på mig. Ikväll blir restaurang med brudsen ♥

15/9

Klassfoto idag då. Jag julia irfan och gladegustav höll på att missa det men vi kom precis.
skulle inte precis gjort mig något om jag skulle missat de. man ser ju alltid för tääskig ut på skolkort. Men iår vare ju fläkt o grej hahah. aja nu har jag bara naturkundskap kvar fett skööönt! 

Jag gråter bara i regnet

Sitter i skolan och jobbar med mitt släktträd de är jätte tråkigt och de går inte speciellt bra heller.. 
Men jag är glad för dels har jag fått tillbaka min skoldator och efter skolan äre dans! Är sjukt taggad fett ruuligt.  Iaf så har jag bara spanska och matte kvar älskar dom..

hiss/diss

De va länge sen så varför inte tänkte jag ;)
- Filmer jag har säkert hissat de förut men va skulle man göra utan filmer liksom? Lägga sig och titta på en film de är nog de bästa som finns!
- Duntäcket! sängen blir så mycket skönare att krypa ner i om man kan gosa in sig i ett fet duntäcke!
- Mörkret.. Tro de eller ej men så härligt när man kan komma hem o titta på en film i mörkret!
Film + duntäcke + mörker !  Now we talking!
- Urringad rygg. Det är riktigt snyggt! speciellt på dom som har snygg rygg!
- Läxor! Har jag säkert också dissat förut. Men asså man går ju i skolan för att lära sig där sen tycker jag man faktiskt borde få va ledig efter och jag menar att få 35 glosor på en måndag o ska kunna alla till onsdag inte okej!

- Att det börjar bli kallt. Visst mysigt att gå med halsdukar o lalala men faktiskt .. värme is the shit! 

- Att ha leggings sen så ett långt linne asså jag hade det alltid förut och visst de är inte fult men asså de är så grymt jobbigt att hela tiden bah dra ner linnet dra ner linnet när man har byxor kan man bah gå haha..

Jag hade hoppat av skolan för länge sen om de inte vore för dom bra klasser jag haft!

Kom nyss hem från skolan. Hann me bussen precis hem åh vad glad jag blev! Ibland bara älskar jag busschaufförer!  Iaf nu äre typ hej plugg! Har så grymt mycket jag måste göra usch.
Min skoldator är ju på lagning också så när alla sitter vid datan på lektionerna sitter jag med papper och penna känns sådär.. :( aja nu måste ja plugga tjing.
min skoldator idag

Ingen idé att pröva på louise!

Har typ suttit och fuckat upp min blogg. Att jag ens ska försöka ändra lite på designen haha jag är så dålig så jag vet inte vad! jag kan inte ett piss. Lyckades iaf få bort de jag fick fram o ah nu ser den hyffsad ut igen. Lovar att ni inte ens ser någon skillnad haha men aja godnatt :)

Why are trying so hard to fit in when you are born to stand out?

Kom precis hem från träning. Den va helt okej. Kryssade i en ruta efter träningen som jag fortfarande inte har hunnit grubbla klart på än men ja tror de va bra.
Iaf så kom ja hem hade fått massa sms o va taggad på en kondom på facebook. Seriöst björklinge lever på Falska skvaller och rykten. Kan ni chilla lite ?

Ibland har man sånna dagar man bara vill glömma

Åh vad den här dagen INTE har vart bra! Nu ska louise klaga läs och lid me mig eller läs inte.
Först mattelektion glömde böckerna hemma så jag satt och fatta ingenting i 80  minuter. Sen engelska lektion där vi fick tillbaka vårat prov vi gjorde i början för att se hur man låg till. Jag klara det inte så hej extra hjälpeftermiddagar EFTER skoltid! DÖDA MIG!!! SEN spanska lektion samma där fattar inget, kan inget, sitter bara där o ser allmänt dum ut. Sen så har vi idrott. Sprang 3 km. Typ dog håll och mensvärk usch inte en bra komination. IAF  så skynda jag mig o julia som f.a.n i duschen för att hinna med en buss som vi såg åka förbi oss när vi hade 3 m till hållplatsen! Så vi bestämde oss för att springa till stan för att hinna me 15.40 bussen för vi orkade inte vänta på 16.40 bussen. Bor man på landet så gör man!..  Vi sprang och vi dog. Ringde pappa sluta me att vi åkte med han hem. En glass i handen hade man också på hem vägen. De förtjänade vi! 
Ikväll äre fotbollsträning och jag som faktiskt har tränat klart för idag! 

Jag såg en stjärna falla

Kom precis in har vart ute och snackat med fredde.
Det va skönt, japp. Började spöregna när vi va utanför mitt hus så ja våga inte gå in så jag satt kvar i epan ett tag tills de lugnat sig. Men nu har jag iaf vågat mig in.  Ska väl typ sova snart är fortfarande trött o sliten sen igår. Tanken på att lägga mig i min sköna säng lockar. hah så jag säger väl gonatt!
Skola imorgon yeeeeey!

I not going to cry because you don't deserve my tears

Ligger i soffan nu helt död.
Kvällen igår va faktiskt riktigt rolig eller ah den gick upp o ner för mig men ah. Började hemma hos petra med fanny julia och malin. Vi gjorde käk och chilla sen drog vi vidare till sara där alla brudsen va och vi dansade, körde lekar och hade allmänt skoj ;) Alla ville dra tilll stan sen så då drog vi dit. Inte lika kul faktiskt. Fast man träffar på så himla många så de är niice <3  Iaf efter drygt 1 timme i stan så drog vi hem till bälinge igen till karvonen, det va trevligt.
Däckade iaf hemma hos mormor och morfar vid 5. Gud så skönt de var att sova då! 

Idag träffa jag några brudar på roobinas. Snacka om gårdagen de är alltid kul att höra allt från alla håll  haha. Nej nu ska jag sätta på en film men hoppas ni också hade en rolig kulturnatt!

Det flyter på nu jao

Kom hem från skolan för ett tag sen. Med mig hem följde även med en data hehe.. fast sitter inte vid den nu.Aja ikväll så kommer malin hit vi ska bara chilla framför en film o mysa ♥ tagga tills imorgon.
Älskar min klass s11b fan va vi är bra ;D
9b I will never forget you

dagens outfit dårra första på länge.

I skolan

Har fått skoldatan idag wiihoo fett glad jag är!  Nu sitter hela s11b som nördar med huvve ner i datan.
Men va gör de ? ;) Facebook hela lektionerna lång, inte helt fel hähä

Varför ska de va så svart att komma på rubriker !?

Var helt död i skolan idag och är fortfarande lika död.
Skulle dansa idag, hade första dansen men jag va så sjukt trött så ja orkade verkligen inte!  Åkte hem och kolla på en film istället. Sån är jag. Nu ska jag kanske titta på en till film hähä. har inget att skriva kanske gör en hiss o diss lista senare. hej!

Man mår bättre när man mår bra!

Usch de regnar och ser allmänt trist ut ute gör satt man verkligen bara villl ligga hemma o se film!.
Men nej va en kämpe o gå till skolan louise! 

Min födelsedag va bäst kunde inte fått den bättre. showen i stockholm va skit kul dom dansa sjöng och skämta va typ komiker hah! aja nu måste jag skynda min data kommer ladda ur men nu har halva veckan gått hörrni!  ;)

En gång är ingen gång

Jag är hemma så kör på en snabb uppdate inna jag drar.
Jag skynda mig hem för att hinna ladda mobilen innan vi åker så jag har vart hemma en kvart bara för att min mobil skulle laddas men de är värt man kan ju inte vara utan mobil hela kvällen! 

Iaf nu ska vi åka till stockholm på något ah jag vet inte typ äta o kolla på en show eller något ingen aning faktiskt. Och pengarna som man betalar för att gå dit går till afrikas horn. Känner mig rätt snäll  ;)
aja men ha en trevlig kväll och tack för alla gratulationer jag fått idag! 

här får ni en bild på anton bara för dumma han gjorde så alla sjöng i klassrummet idag  :(

Idag är ingen vanlig dag! Idag är de min födelsedag!

Känner mig inte de minsta äldre.. Men de kommer väl. När jag får börja övningsköra hihi!
Vakna av att sofie sliter upp dörren och säger "louise du ska gå upp" jaa visst så kan de ju också vara haha men kommer iaf ner där de är dukat me frukost och packet på bordet. Bilder på de jag fick kommer sen.
Nu ska jag till skolan och efter så ska vi till sthlm på något grej så hinner nog inte uppdatera under dagen!

Inspiration

Här har ni massvis med snygga klänningar från nelly! Kanske snart dags att köpa sin nyårs klänning?

Live every second like it was your last one

Träningen är slut och jag ligger här i fåtöljen och goffar frukt vi har massvis med gröna bananer = ät upp dom innan dom blir gula! Nu sitter jag och laddar ner film efter film snart kommer vintern och jag går i ide. Film perioden är snart igång på riktigt igen!

hahaha så rolig! eller äre bara jag som tycker de?

Everything will be okej in the end if it's not okej it's not the end

Tjabba! Slutade skolan lite tidigare idag, gick till farfars grav, har inte vart där på hur länge som helst så kändes bra att gå dit. Efter så träffade jag malin på stan. Köpte en smoothie och satte oss på waynes ute servering och bara snacka. Sen gick jag och klippte mig, toppade bara så de är ingen skillnad förutom att mitt hår är mycket lenare och friskare nu! skönt.  Nu ska jag på träning är inte så taggad men de kommer väl.

Saknar

Nu ska vi snart åka till stockholm pappa ska åka ferrari.
Lyssnade precis på talet elin läste på balen haha hon är så rolig. Saknar balen! alla 95or är så jävla bra! Ta mig tillbaka så jag kan uppleva de en gång till!

You always be my bestfriend

Ligger hemma i malins säng, hade helt glömt bort hur skön den är. Malin duschar jaaaoop.
Gårdagen va mys börja med att jag ruttnade lite hemma med familjen men min räddning blev att åka hem till calle. Träffade han och jonte. Saknade malin följde med så det var riktigt mys. Chillade lite, dansade lite och bara va de är också nice. Kom hem och däckade i malins säng runt 4.
Idag ska jag kanske till stockholm med mamma och pappa om jag orkar. Pappa ska köra någon bil minns inte riktigt vad de var för någon menmen. De lär jag väl få reda på så tjingeling hoppas ni också haft en bra helg!

haha en gammal bild på mig och malin. Minns dagen som om den va igår :*

Jag måste ju vara den mest komplicerade personen i världen

Jag är trööööööööööööött och jag orkar inte åka på en fotbollsmatch.
Gårdagen va mys. Kina mat = sushi åt typ 100 bitar as gott sedan bio horrible bosses och den va as bra! Träffade mina älskade pojkar också alltid trevligt att träffa. Sen luffa vi lite på stan. tträffa daniel o albin tog bussen hem o så däcka jag i sägen på 5 min va så sjukt trött!
och jag är fortfarande trött för inte fick jag sova ut. ajaa nu ska jag packa min fotbolslväska.

You make me disappointed

Nu är det helg o ja är så glad!! Hade till och med en inställd lektion idag! inte illa!
Gick en stund på stan efter skolan sen skulle man ta 3 bussen hem men kom den? nej såklart inte!
Ikväll blire äta på kina sen bio. Horrible bosses står på listan! najs!

Heeeeelg ! Min nya bästavän

Åh vad jag är trött! Jag orkar verkligen inte skola idag! aja de är bara bita ihop o stå ut dagen har jag tur så gåre väl fort. Ikväll blire att träffa mina saknade brudar. ♥

Jag vet att jag inte borde sakna de men shit så jag bara skulle vilja ta det tillbaka.

Har inte bloggat idag men skolan va fett seg.
Efter skolan drog jag o julia hem tilll våran bitch fannie o baka kladdis och mådde.
Nu ligger jag i soffan utkickad från mitt eget rum. Känns bra.
Orkar inte blogga mer idag. Dagen har vart helt ovärd. Imorgon äre fredag gud så jag är glad!
Hej då sommar

En fråga ett svar

Svar: Ja men såklart jag visste. Så dålig på geografi är jag inte hehe...he... (a)