Wish you were here

Kom hem från dansen och blev bjuden på te och räkmacka av mina kära förldrar haha!
Sitter fint sådär efter två timmars dansande. 

Nu sitter jag i soffan läser alla mina 800 medelande från den mest saknade person i världen.
Skulle göra allt för att få träffa dej nu. Älskar dej saknade du ♥

What can I say a moment like this

Bara spec engelska kvar nu, Överlev louise överlev!!
Skolan har sugit rätt hårt idag sjukt trött och ont i magen. Men fick även mitt första A idag. Tror fan läraren rättat fel för jag näe.. näe ett A kan jag inte få haha.. Så duktig är jag inte.

Bjuder på några bilder på mig och sötnosen

Det är som att vända på klacken och bara gå

Kom nyss hem från skolan trött och sliten efter den långa dagen.. Eller inte.. Känner mig rätt så pigg faktiskt. Kanske är för att de är så ljust wihoo! Älska våren!
Har hela kvällen på mig att titta på film också eftersom jag inte har såå himla mycket plugg haha.. 
Nu ska jag äta pappa har gjort kylling (Y)

Inspiration-.

Tisdag - Ninas resaaa

Ännu en skoldag.. gick upp halv sju, åkte till stan och hamnade på coffeehouse. Hade sov morgon så åt lite frukost och läste den urdåliga boken som ja måste skynda mig på att läsa nu. Förstår inte varför svenska lärare alltid lyckas plocka fram tråkiga böcker! Aja snart är även denna vecka slut.. får man hoppas.

film knarkarn

Har nyss tittat klart på en film och ska slå på en ny nu. Har ingen lust alls att dra mig ur soffan så jag kan gott ligga här hela kvällen!

En dag mindre

Första dagen efter lovet. Blev så ledsen när klockan ringde imorse haha. 
Men trots allt överlevde jag dagen! Sov hela vägen hem på bussen, tur att jag har julia annars skulle jag åka förbi min hållplats..

Så nu äntligen hemma, dock med fetaste huvudvärken! Usch men aa sånt man får ta.. haha
Ska väl se på en film eller något nu gosa in mig i täcket och känna mig alltmänt bra som klara av hela dagen!

Hahahaha typ jag

Vad jag än tänker på dyker du ändå upp i alla tankar

Söndagen blev lite halv räddad av min älskade fanny som jag sprang över till direkt när hon kom hem. Snacka skit och bara va så jävla skönt! 
Jobba lite matte med mamma också så nu är jag ifatt igen låg typ 10 sidor efter haha så kass.. 
Nu ska jag försöka få ut syster ur badrummet så jag kan få duscha! Hon sa att hon skulle va snabb men nu sitter hon i badet och tittar på film ? haha serrriiii.. 
Ajaaaa

Söndagarrrrrrr

Äckliga söndagar.. Bara dom dagarna man kan ha så tråkigt så man t.o.m sätter sig och räknar matte. 
Jag haaaaaatar söndagar och jag saknar min bästa granne så jag snart går och dör någonstans! Tur att hon äntligen är påväg hem!! Skola imorgon, börjar gråta av tanken.

Tiden försvinner

Ojoj tiden bara rinner iväg. Måste springa och byta om för sedan bege mig vidare mot skojsigheterna med vänner. Åt fetaste godaste efterrätten idag som jag och mammi bakat. Måste erkänna att jag är riktigt nöjd med resultatet! 
Gaah hinner inte mer bussen går snart tjingeling. Ha en bra lördag :*

Before I die

Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon

Jag har en Iphone 4s! Är riktigt nöjd med den faktiskt. 

Fördelar:
- Apparna, är alltid bättre appar på iphone man kan tex ha instagram! Skaffa de om ni inte har de så lägger ni till louiseblom!
- Sen så siri haha hur bra är inte hon? När man känner sig ensam kan man bah "hello siri" and she like "hi"!

Nackdelar
- Finns väl inte så många de ända är väl att skärmen spricker så lätt eftersom det bara är glas.

Lördag

Har nyss kollat klart på filmen "the holiday" ååh så bra man blir så lycklig! eller känner sin allmänt ensam.. haha, Kvällen hos pippi igår var super mys, käka god mat och slutade med deeptalk i hennes säng. 

Nu ska jag kanske plugga lite matte, troligtvis inte haha sen ska jag kanske ut och titta till herkules! Vår.. de e verkligen vår! Asså så jävla lycklig!! Haha fett töntii menmen..

Egypten ...2008 eller 2009 kanske humm..



Åh sitter på stora datorn och tittar bilder från egypten, vill bara åka utomland nu igen! 4 veckor kvar louise bara att stå ut! Ända gången jag är riktigt jävla lycklig de är när jag är utomland på ett varmt skönt ställe! Finns inge bättre!
Haha och klandra mig inte för bilderna va faktiskt 3 år sen och som alltid när jag är utomland slutar bilderna alltid med tröja på haha brända jävla fiskräka! yes  nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen tjingeling!

Workout

Nu blire köra en stund sedan belöna mig med lite tacos!

Dag 5 - Vart du bor

Jag bor i skuttunge en lite by. Väldigt vacker och känd by haha.. Alla vet va de är! och vi blir absolut inte mobbade för namnet..
Sen bor jag på gården västerboda med 40 hästar, 2 katter och 1 hund!  En riktig liten bond unge är jag..
Men dock så går jag inte i närheten av stallet om jag inte behöver. Nej intresserad av hästar är jag verkligen inte. Men jag har bott här sen jag var liten och trivs super! har ju fått bästa uppväxten här när man har kunnat åkt skoter, moppe, fyrhjuling och allt va de är när man inte haft åldern inne.
Fast sen så har man ju blivit äldre och tycker väl att det ligger lite öde för att man ska behöva gå 2 km till bussen och aa svårt att ta sig någonstans.. Men aja de är sånt man får ta!
SKUTTUNGE ♥

Nya tag igen!

okejokej förlåt för dålig uppdatering men har inte alls vart på något bra humör. 
Men nu är mungiporna uppe igen! Det här känns som en riktigt bra dag! Kanske för att jag somna typ tio igår.. så känner mig lagom utvilad! Ni har inte missat så mycket i mitt sjukt intressanta liv. 

Ikväll blire middag och massa mys me tjejerna längtar galet! Älskar mina flickor dom är dom ändå som kan få mig på bra humör ♥

We fall

I gave myself some time today
Sat down and critizised my way
The dark was born and I could see
That love is not inside of me
Don't tell me I'm the only one
I've died of what this life has done

I can't handle the pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison
I'm cut by a knife
Of your devotion

I've no reason, I've no reason to live all like this
Collect this dust from lies and grief and promises

I can't hand over pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison
I'm cut by a knife
Of your devotion

And this world is
lost in fire
and the flames are
reaching higher


.

.

Hemma nu

Kom precis hem från havsbaden har haft det supermys.  Förutom att jag låg vaken till 3 inatt av nått jävla oljud utanför fönstret men whatever.. 
Nu ska jag åka hem till viktor så ska jag ha de bäst med han och nathalie. Hej

Havsbaden

Jaha då var man här igen. Ska snart dra oss ner mot bubbelpolen. Morfar njöt förfullt av sconesbuffén hah.. Aja hoppas ja inte missar något roligt ikväll fast ah ja ska inte klaga jag kommer ha de kanoners!

Meningen med livet är att ta reda på vad meningen med livet är.

Har vart ute och gått med mamma och pappa sen körde jag en sväng med mamma också.
Haha jag är så jävla bra! Backa speciellt.. Men de är kul :d
Nu ska jag chilla lite sen ska vi åka till marie och thomas och käka. hörs!

That's funny

Sitter och asgarvar åt jätte tråkiga saker. Jag har så dålig humor! hahaha.. orkar inte.

Äckliga söndagar

Vakna nyss skönt att inte sovit bort hela dagen men känner mig ändå lika rutten som igår.
Somnade med kläder och rullade ut från sängen vafan är grejen gjorde man inte de när man va typ 5? Så låg på golvet och bah vafaaaan så orka jag inte flytta mig till sängen. så mitt natt spenderades på golvet..

Men igår kom mina två älsklingar, rebecka och petra som två räddare i nöden så jag iaf fick några timmars prat med några riktiga människor utanför dataskärmen. Tur att man har vänner annars om jag skulle ruttna sådär varje dag skulle jag vart död för länge sen!

Nu funderar jag på va som ska hända idag. Ut de ska jag iaf! Haha andas lite frisk luft tror jag att jag behöver innan jag blir tokig.

Loving you is suicide

Seriöst känner mig som en patetisk tpl ungdom! 
Ligger i min säng som jag har gjort i fem timmar nu sen jag vakna. Äter limpa och tittar på gossipgirl. Fyfan vilket liv! Men sånna här dagar ska också finnas. För om alla dagar är roliga blir dom tillslut inte roliga. Ska försöka hitta på något med nån av tjejerna ikväll om jag orkar ta mig ur sängen. 
Men klart kan inte ligga här däckad hemma på en lördag. (försöker intala mig själv de)
bläää

Inspiration

Dag 4 - Dina syskon

Har bara en syster, hon heter sofie som jag tror ni flesta vet? eller kanske är massa randoms som läser min blogg haha anyway.. Sofie är .. ja va ska man säga speciell haha. Hon och jag är inte som andra syskon. Vi bråkar för det mesta jämnt. Hela tiden. Men det är faktiskt hon som bestämmer om vi ska bråka eller inte för det är hon som är dampig haha och jag är nog den mera provocerande kanske inte så bra det heller? 
Men när hon är på bra humör då kan vi ha riktigt kul ihop. Tråkigt att de är så sällan bara.
Både hon och jag längtar till att få flytta hemifrån endast för att vi inte kan bo ihop. Men när hon är borta länge kan jag faktiskt sakna henne sen kommer hon hem med sitt vanliga arga humör då bah näe tar tillbaka det där..
Men ah alla syskon bråkar väl? men älskar varandra ändå. Så hur mycket jag och sofie bråkar, skriker, förstör grejer, slåss haha så älskar jag henne. 

Nu skulle det vara passande med en bild på kära syskonen? Men sorry sorry sofie har ju krossat min data med alla mina bilder! KÄRLEK! ♥

Där har ni min syster och ni hittar hennes blogg HÄR

Stop thinking Start living

Vakna typ nyss, förstår inte att ja kan sovit så länge gick ändå o la mig runt halv 2 tror jag? aja sov super bra och drömde en jätte bra dröm :) förutom när de kom in en orm i den då blev den inte så bra längre.. eller när jag slog ihjäl katt ungar nej fyfan tar tillbaka att de va en bra dröm haha!
Sitter och äter frukost nu dricker mitt nya goda te mamma köpt hem, funderar på vad som händer ikväll är fest sugen.. tror jag? gaah jag har blivit en sån party pooper! Nej nu kör vi!

Några kassa bilder från igår men mys va de! måste bara nämna att jag va den ändå tjejen som va hård nog att inte tycka skräckfilmen va läskig alls! Sen jag såg insidious är jag immun mot skräckfilmer haha..

Lite extra med kärlek skadar aldrig

Påväg till Jimmie nu för super mys med kära vännerna, skräckfilm, gosaker och massvis med kärlek haha! Så en fredagskväll ska spenderas!

2 år!

Är så arg på min syster just nu! eller ah egentligen inte men försöker komma in på min andra dator som jag har alla bilder på och ska se om dom går att flytta över till min hårddisk. Asså ursäkta men vem fan är så du i huvvet och tar sönder en annan dator för att man är arg?!
Blir så ledsen haha hela mitt liv på den datan fan :'( Rip min älskade dator! ♥

Dag 3- 3 sanningar om dig

- Jag ska klippa mitt hår kort.
- Jag älskar att spela tvspel.
- Jag hatar att bada (i badkar alltså)


Sista dagen innan lovet!

Sitter och väntar på bussen nu påväg till skolan. Det är en bra dag idag känner jag. Vår känslorna kommer fram när solen skiner så mycket hehe. Riktigt skönt att de är sista dagen också! ååh jag älskar lov!

.

Dag 2 - Profilbild på facebook

Hiss/Diss

- Folk som snackar djupa saker på bussen. Tex hur dåligt den mår för att lalala eller något. haha intressant att lyssna på ju.. 

- Att åka och handla mat med föräldrarna. Få plocka precis vad man vill de är nice!

- Tv serien Revenge på torsdagar. Riktigt bra faktiskt, tittar alltid på den med mamma mys ♥

- Och såklart Sportlovet som kommer!

- När man har duschat färdigt så måste man torka sig. Hur drygt är inte de?! Typ kallt och stå där så blir man typ aldrig torr nej de är jobbigt hah!

- När man sitter bredvid någon på bussen (bussen är full) sen när folk börjar hoppa av och platser blir lediga flyttar sig den som sitter bredvid.. Asså luktar jag illa?

- Att det är kallt och snön faller, vafan trodde de skulle bli vår nu ju?!

- Träningsverk! Alla säger att de är en skön värk men nej! Ingen värk är skön..

Torsdag

Kom precis ur duschen, var riktigt skönt så skönt så pappa kom och knacka på dörren efter 40 min och sa att jag inte fick duscha längre. Så nu sitter jag här framför elden och ska ta och titta på det nya avsnittet av elsas värld! Det är sjukt bra har sätt alla avsnitt titta på dom här tjejer! .. och killar ;)

Btw värt att nämnas jag blev godkänd på matte provet!! Alltså ett stadigt E!! shit första matteprovet jag blivit godkänd på i gymnasiet  hihi :$ blev så glad så jag typ dog. Då vet ni de! woop

Varför vakna när drömmarna är så mycket bättre?

Blev lite chokad när jag kom hem från dansen och undra vad jag skulle plugga på så hade jag inget. Så med gott samvete slog jag mig ner i soffan framför filmen butterfly effect. Riktigt mindfuck film alltså. Guud dom som gjort filmen lär ju blivit helt cp i huvvet jag blev de av att bara kolla på den! Den var ju inte dålig men den va ju inte bra heller. Ah ni måste nog se den för att förstå. Lite creepy film faktiskt.

Nu ska jag sova ännu är det inte sportlov.

Onsdag

Har nyss suttit och gjort ett psykologiprov det kändes helt okej fast är ändå osäker på om jag blev godkänd. Eftersom jag fått F på typ allt jag gjort har det börjat blivit en vana att få de haha.. 
Nu ska jag ha engleska sen väntas det spanska prov. Kom igen louise om du klarar två prov på samma dag då är du fan awesome! aja..
Efter skolan blir det dans wihoo sjukt kul. Fast efter alla prov kommer väl mitt huvve snurra som vanligt. 

Tisdag. 14 februari

Efter en hektisk dag med dunder plugg, sitter jag nu ner framför tv med familjen, en kopp te och en smörgås som är överfylld med avokado räkor mm..
känner mig helt snurrig i huvvet och uppfattar knappt vad folk skriver o säger haha men nu ska ja stänga av hjärnan ett tag. Ha en bra <3 dag!

Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn

Louise Helene Blom

I love when you make me smile

Blev hemma idag.
Men inte har de vart någon skön kolla på film, baka och chilla galet utan har pluggat, stirrat in i väggen i timmar i hopp av att få lite mera plugglust. Eldat upp mig själv har jag också lyckats göra.
Eld är farligt gott folk! lär er de!
Nu ska jag plugga igen. Har lyckats svara på 10 frågor på 5 timmar haha de går undan!
Nej men måste bli klar så jag kan få njuta av en romantisk jävla film ensam såhär på alla hjärtans dag ikväll.

Happy valentines day..

Kommer köra på den här framöver!

Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn

Dag 2 - Profilbild på facebook

Dag 3- 3 sanningar om dig

Dag 4 - Dina syskon

Dag 5 - Vart du bor

Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon

Dag 7 - Ditt senaste inköp

Dag 8 - Din bakrundsbild på datorn

Dag 9 - Din bakrundsbild på mobilen

Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest

Dag 11 - Hur du sminkar dig

Dag 12 - Hur många bloggar har du haft?

Dag 13 - Någon du saknar

Dag 14 - När du föddes

Dag 15 - Vilken klass går du i?

Dag 16 - 1 bild från förra året

Dag 17 - En bild på en plats du har varit på

Dag 18 - En gammal bild på dig

Dag 19 - En bild på dina vänner

Dag 20 - En bild på kläderna du har på dig just nu

Dag 21 - 5 saker du gör varje dag

Dag 22 - En låt som gör dig glad

Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv

Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor

Dag 25 - Ditt favoritgodis

Dag 26 - Din favorit resa

Dag 27 - Dina favorit skor

Dag 28 - Din dag i detalj

Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv

Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Att för en gångs skull få känna sig älskad

Mådde inge bra alls i skolan idag så efter att stått ut två lektioner åkte jag hem till morfar.
Fika lite, snacka skit, plugga sen sov jag 1 timme också hehe riktigt skönt. Blev hem skjutsad av mormor för bara en halv timme sen. Vad skulle jag göra utan dom? Dom är bäst, blir alltid så glada när jag kommer. Känner an sig älskad för en gång skull haha..

Nu ska jag krypa ner under mitt gosiga täcke och plugga lite psykologi..

Även fast jag inte är i närheten av den här stilen så tycker jag den är grymt snygg! Skulle inte banga på massa sånna här kläder i min garderob.

Hatar allt på måndagar

Sitter i skolan nu. Bara försöka överleva en vecka till sen sportlov! 

Jag vill inte va me längre

Livet på landet

Har nyss dumpat malin vid bussen och nu ska jag gå mina 2km hem. Blev att dra en grillning med lantisarna innan. Fick faktiskt upp en eld, fan va vi är bra! Nu ska jag hem o plugga.. yey

Lördag

Sitter nu och kollar på tv och väntar på att malin och julia ska komma. Blir att bara chilla ikväll. mys.
Haha har hunnit med att städa mitt rum idag, de behövdes verkligen. Visste att jag inte damsugit på flera månader men inte trodde jag att golvet skulle börja blänka när man damsög de..  va de så skitigt?
Nu kommer julia, bäst att rädda henne från kajsa.

Springtur

Har vart ute och sprungit i det sköna vintervädret. Nu tänker ni.. oj va louise är hurtig!
Aa efter 200m - shit va länge sen det var jag sprang har verkligen saknat dehär!
Efter 1km - fyfaaan va tråkigt!!!
Efter ca 2km - Shit va ont i halsen jag har.. bäst jag vänder.

Fredag

Ligger i badet nu och tänker hur jävla orättvist livet är. Här sitter man o klagar på lite onödiga depptankar medans andra har de förjävligt!
Va på begravning idag blir så ledsen varför skappar gud liv om dom ändå ska dö. Speciellt så unga! Inte okej någonstans.. skänker en tanke till alla hans nära, familj och vänner. vila i frid <3

Don't think about it. Just trust me.

Hur kan det komma sig att allt kan vara så bra o man är så glad sen försvinner allt och man ligger i sin säng, tankarna snurrar och man ser bara fel med livet fel med sig själv. Jag har de jävligt bra! jag ska absolut inte klaga men tankarna som ingen mer än jag får höra är så extremt jobbiga! Dom ligger där och tränger innanför pannbenet. Skriker att jag ska göra något, lyssna på dom. men jag vet att dom har fel. innerst inne vet jag de. orkar inte med mina egna tankar. kan man få dom att försvinna på något sätt? skulle göra allt för att slippa dom här tankarna..

Jag ska inte vända mig om när du ändå inte tittar åt mitt håll.

Usch har ont i hela kroppen, sitter i skolan och ska väl ta och stå ut hela dagen.. 
Mamma körde mig så jag är här lite tidigare, Sitter och drömmer mig bort i skovärlden. Vill ha vill ha vill ha vill ha!! om man ändå vore rik... det skulle vara något.

Ligger just nu i sängen och..

Ligger just nu i sängen och är så trött som en Gasell som sprungit ifrån ett lejon på savannah öknen.. 

Satt på matteprov i 2 timmar och han inte ens komma till sista frågan.. Tänkte så mycket så min hjärna hängde inte med vad den själv tänkte. 
Dansade som sagt sen det va as kul men efter ett matteprov och sen köra disco blev man lagom trött. Men efter det blev de 1 timmes street också. Slut i hela kroppen. 
Kommer inte orka upp imorgon, inte för att jag gör det i vanliga fall heller haha.  
Åh längtar galet till helgen! Fyfan va jag älskar helg. Jaja.. Nu ska jag pömsa.

The awkward moment..

Sitter på spanskalektion nu. Usch så tråkigt!  Men Anna (läraren) fett snäll..  
Har matteprov nästa lektion, skippade lunchen för att plugga, kuggar jag kommer jag börja grina. dvd va tvungen.. haha förlåt.. aja
Dansar efter skolan igen va sjukt länge sen så är jätte taggad! Tror vi drar nog en cupido innan dansen också mums standard stället.

Då vet ni

Jag är så jävla efterbliven så jag blir trött på mig själv! Förstår inte hur folk kan orka vara med mig.. Lär ju vara jobbigt att ha en kompis som aldrig fattar någonting haha.. Hade jag vart vän med en sån som mig så hade jag sagt åt min kompis att gå och gömma sig någonstans.. pinsamt att ens vistas med henne.. Ser ju t.o.m efterbliven ut :s.. Nej nu ska jag fortsätta med matten hej.
Namn: Louise Blom
Ålder: 16 år
Intelligens: 0 IQ
Vill bli: Pensionär

Måndag

Ännu en skoldag avklarad! Kom hem lite tidigare än vad jag egentligen skulle men det var ju bara skönt! satte mig framför brasan och nu så har jag pluggat matematik! yeey.. Så himla roligt!!

Aldrig igen! Samma visa varje gång..

Ja slänger väl upp några bilder från helgen, kommer kanske fler om rebecka lägger upp sina från kameran yeye.. Va hos julia, började med käk med massa dunder brudar man inte träffat på as länge! Sen drog de igång och det va rätt kul faktiskt. Fast imorse så kan jag lova att de inte va det. Städade i timmar! Kan inte förstå hur ett hus kan bli så stökigt på bah en natt! 
Blev att dra till edvards och trycka i sig en välförtjänt pizza när vi va klara med städningen! 
Nu sitter jag i soffan, funderar på vad som är jobbigast.. Min över sprängda mage, bakis illamåendet, eller mensvärken.. humm dom tre, fin kombination ska jag säga er!

Release me.

I gotta take a little time
A little time to think things over
I better read between the lines
In case I need it when I'm older
Now this mountain I must climb
Feels like a world upon my shoulders
And through the clouds I see love shine
It keeps me warm as life grows colder
In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again
Can't stop now, I've traveled so far
To change this lonely life
I gotta take a little time
A little time to think things over
I better read between the lines
In case I need it when I'm older
Now this mountain I must climb
Feels like a world upon my shoulders
And through the clouds I see love shine
It keeps me warm as life grows colder
In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again
Can't stop now, I've traveled so far
To change this lonely life

I can't do this

Förstår inte hur de kan vara 100 st som läser min blogg för den är verkligen tråkig!
Skrev prov idag i skolan, shiiiet så svår det var kunde ingenting.. Åkte hem till malin med fanny efter och satt och gjorde lite business. Idag är det fredag!! wihoo någon som missat de ?
Näe de va de jag hade o säga haha får se va som händer ikv inge planerat. Hej

Man måste ju va värst

Sitter i bilen påväg till skolan. Japp de blev skola idag. Bara att stå ut hela dagen!

Så här glad är jag när jag ska till skolan och sitter i en bil med VÄRLDENS dampigaste syster!..

Onsdag

Blev hemma idag kände mig lite risig imorse... 
Drömde massvis med marddrömmar om den läskiga mannen som andades under min säng inatt..
Idag fyller pappi år gratttis ♥

nu ska jag plugga lite humm ah..