peace can't last forever

Blev helt plötsligt på dåligt humör. Hatar när det händer. Som typ en sten som bah bom så känner man hur ögonbrynen åker ner och man kännes sig bara irriterad. Ska gå in och ta en fet lång dusch. 

Iaf om ni vill veta gick naturprovet idag säääämst. Åkte hem till mormor&morfar innan dansen och dom får en alltid på bra humör! Älskar att vara där. Sitta och snacka skit. Känns som dom är typ dom jag berättar allt för. Dom e beeest ♥ Dansen gick bra. Om ni ville veta de. Nu ska jag duscha. Hejdå

Onsdag - dans

Sitter i skolan och har suttit här i typ tre timmar och bara väntat på att min naturkunskap ska börja. Känner att provet kommer gå riiiiktigt dåligt haha men aja. Orkar inte pluggaa. Får gå som det går. Är avundsjuk på alla andra som är lediga idag. Men här sitter jag och ska göra två prov yey.. Helt onödigt inlägg men har sjukt tråkig. Ska kanske titta på ett till avsnitt oth och dryga ut tiden liten. HEJ! hh

ÅÅhhhhh hahaha skrattar när jag läser

Man blir definitivt inte lyckligare av att knäppa kort på sina vackra äppelklyftor...

Sitter och tänker. Tänker på hur sjukt patetiskt vårat liv har blivit. 
Nu ska man inte kunna äta en maträtt utan att knäppa kort på den? Man bloggar om vad man äter, hur man tränar, vem bryr sig? 
Istället för att äta ett vanligt äpple på helt vanligt sätt ska man nu helst hacka upp det, lägga upp den fint på en tallrik bredvid en snygg kopp med svart kaffe i. Knäppa kort på dom där äppelskivorna, kaffe och en liten modetidning på sidan om. Titta in dom där smala snygga modellerna och låtsas som man inte bryr sig ett dug om deras perfekta kropp. Livet ska se så himla perfekt och fint ut.
När man var liten va godis onyttigt, chips va onyttigt och inte hade man en tanke på att det kunde bli värre än så? Nej nu.. vitt bröd är oyttigt! Pasta är onyttigt. Nu ska det vara 100 % fullkorns bröd! och vanlig ost på? haha nej ost nääe nu ska vi lägga på keso och philadelphiaost mmmhm.. Här sitter jag med min jävla keso macka och svarta kaffe. Fan va bra livet blev!Läser bloggar om hur alla tränar in sig till beachen 2012. Jag vill inte vara tjockast på stranden i sommar. Bäst jag också går ut och springer. Varför tänker tjejer så?! Jag har också vart där.. Kan inte skylla ifrån mig på alla andra. Jag har också suttit ner med en äcklig jävla keso macka och kaffe och inte fan tycker jag om keso. Jag har också bloggat om min träning, min mat.. Knäpper kort på en fin sallad eller en skål med bär. Mhmm dehär äter jag varje dag! Fuck eller! Dedär äter du kanske en gång knäpper kort på det och får de se så himla perfekt ut. Men du sitter också ner runt köksbordet någon gång med samma jävla korv och makaroner som alla andra. Varför ska livet jämföras med alla andras. Vad vill man komma fram till? Tävla om vem som äter godast mat? Vem som tränar mest? Det är bara för att livet ska se så himla fint och präktigt ut. Att man ska vara så hurtig och snart inom en kort framtid ska jag också glida runt med den där snygga smala kroppen. Kan man inte bara vara nöjd med sig själv? Varför ska alla försöka få den där perfekta kroppen när man ändå aldrig når fram till den? hur mycket man än går ner i vikt kommer inte självförtroendet bli bättre. Det är inte kroppen det är fel på, de är din inställning till din egen kropp. Man blir inte ett dugg lyckligare av ständigt träning och kroppskomplex. Man blir definitivt inte lyckligare av att knäppa kort på sina vackra äppelklyftor. 
Nej ändra inställning nu. Med denna inställning kommer man fan inte komma långt i livet.

Varför drömma när man bara kan göra?

Asså jag är så slut i huvudet så jag skrattar åt mig själv. HAHAHAH.. typ.
Har pluggat lite.. sovit lite, och pluggat lite men nu bloggar jag. Har försökt trängt in en och samma sak i hjärnan i kanske 1 timme. Fortfarande inte lyckats och tror jag ger upp snart. Även fast klockan inte ens är nio så ropar sängen på mig. Så jävla trött. Är ju trots allt måndag.

Skulle inte banga på något av dehär. Så snyggt

Måndag

Sitter i skolan och ska snart ha spanska. Orkar egentligen inte blogga men jag och julia gjorde en deal, jag bloggar och hon ger mig svaren på idrottsläxan jag inte hunnit gjort. 
Vill bara åka hem,. gah orkar inte blogga för det kommer ändå bara bli ngt jävla deppinlägg hur mycket jag inte pallar skolan. 


Orkar inte blogga varsegod

In julias house

Ligger hemma hos julia och degar lite. Ska väl snart åka till bjk för lite party sådär på en fredagskväll. Passar fint kan tyckas. (skulle hellre ligga hemma och se på oth med en b&j) men den degiga louise får ta och rycka upp sig nångång. Drar en FET länk till julias blogg. för att jag är hennes bitch och måste göra precis som hon säger :'(
Ser ut som en fjortis.. ska färga håret brunt så kanske de blir bätte. sad face

Gud straffar barn med desamma.

Ligger och grinar till oth, och för att min mobil gick sönder idag.. Krossa skärmen. Bra louise! Så nu får jag glas i tummarna när jag håller på med den. Men karma is a bitch. Bara för att jag åkte hem från skolan idag. Fuck.
image description

Kvällspromenad

Dagen har vart chill, kanske för att jag försov mig två timmar..?
Iaf kom hem såg lite oth sen träffade fanny. Saknat tjejen va ju fan länge sen typ 6 dagar.. haha tog en liten kvällspromenix. Började bra och slutade.. aa i ett träd. Nej men blev jagade av två älgar. standard i skuttunge ;)

- Men de är lugnt så länge den är på andra sidan bäcken..
- Den hoppa över AAH SPRING!!
image description
image description

Onsdag

känns som bloggvärlden ligger typ nere. Ingen bloggar. 
Men jag skyller på skolan. Tar upp all min fritid, tycker halvt synd om mig faktiskt. Nu ska jag snart gå på specengelskan. Trycka in massa lärdom i mitt huvud så jag förhoppningsvis slipper sommarskola. Ikväll är det onsdag (såklart) och de är dans! Undra hur de ska gå eftersom jag missat två gånger och fanny mitt moraliska stöd är sjuk, tycker synd om mig igen.
image description

idrott nuråå

Sitter i skolan, måndag igen fyfean. Hade inställd spanska så titta på oth, har börjat kolla om igen :). Helgen va super mys med malin, drog ut och tönta oss i bjk sen åkte vi hem till henne och såg film. Båda somna. Idag blir det pluggdate med julia. Tagga inför nationella imorgon. 
Vet att jag tjatar men vill ha sommar nu.

söt

Sitter i skolan och taggar för ekonomi prov. Man kan inte göra något annat än att älska skolan!
Träffade alan igår älskling nr2. hehe.. Plugga lite duktiga som vi är. Åkte hem och pluggade ännu lite mer. Skulle träffat stu men somnade istället vid köksbordet, dregla ner hela samhällsboken.. haha.. så kan man också plugga. Kunde inte sova igår heller låg vaken till 3. De måste vara de värsta som finns. Usch jävla jetleg. 

Hejehejehejje

Sitter i skolan trött som fan men jag klagar inte! Somnade fem igår kväll och vakna vid fyra inatt, fetaste jetlagen. Men men. Ska träffa min saknade älskling idag! ♥ har jag besämt haha. Sen ska jag fet plugga för att jag är så jävla bra i skolan!!!

Deckad

Mamma hämta mig i skolan o jag var så gott som död. Däckade i bilen men nu är jag hemma. Blev varmt välkomnad av kajsa. Saknat den.. lilla.. figuren <3
Fixa om lite på pluggtavlan och allt är bara som vanligt. Ångesten av allt hettar över öronen så då efter 14 dagar drar jag fram min bästavän och försvinner för stunden.

Onsdag - Borta bra men hemma bäst. Tror inte de va.

Hemma i kalla sverige. Kan ju inte direkt säga att jag saknat varken skolan eller kylan. Men var väl trevligt att träffa klassen igen. Ja min mor dumpa mig i skolan efter en 10 timmars flygresa. Tycker lite smått synd om mig själv faktiskt. Har inställd spanska så sitter här för mig själv och typ halvsover. Hoppar dansen ikväll för missfniss har ont i huvudet och pullpull drar en rå diss. Älskar min vänner :')♥ haha gör faktiskt de.. jajajaja kan inte säga något mer än att jag skulle lätt ta första flyg tillbaka!

Hahaha så tråkig men true shit

Sista dagen

Sitter ute i solen och njuter för fullt. Idag är det sista dagen vill inte åka hem.. Oftast brukar man ju tycka att de räcker efter 14 dagar men inte den här gången. Tanken på att komma tillbaka till skolan får mig att rysa fyfan. Ikväll blire ut och äta, lasagne står på listan för mig mumma! 
Ses på onsdag mina vänner ♥

Så fucking soligt ser inte alls hur bilden blev haha. Skiter man väl i.

Så kan de gå.

Blev inge brunt hår, lite smartare lite blondare kände jag.
before - after

Vem älskar inte cam bilder ?

Har de förjävligt bra

Tidsinställt

Solen skiner och de är runt 35 grader. Vi har badat hela dagen men nu ska vi åka och shoppa! Har redan köpt 7 par skor och kläder för flera tusen.  Fint de!
Tidsinställt inlägg så har faktiskt ingen aning på va fuck jag gör just nu.



Twilight

Kalla mig nörd men jag är helt beroende av twilight just nu. Haha suger hårt på engelska men har ändå dragit mig igenom mer än 300 sidor på mindre än en vecka. Helt såld på edward är jag också. Känner mig som världens osocialaste person men kan inte slita mig. Längtar hem endast för att få se filmerna igen. Då vet ni. Nu ska jag duscha haha!

Fuckade min blogggggg

Fuckade min blogg igår. Försökte göra den större.. vilket jag lyckades med, dock så försvann sidomenyn.. Den hamnade längst ner om ni vill veta. Så när jag har ork eller hittat ngn som vill hjälpa mig kommer det ändras snarast! 

Idag blir poolhäng och pluggande. Flagnar redan så idag ska jag väl sitta i skuggan o plugga. 
Annars har jag de jävligt najs!

Florida - Key west - Everglades

Inte haft tid att blogga för i fredags tog vi en trip ner till key west och bodde en natt där. 4 timmars bilresa och åkte över 100 broar, helt ok. Käka god mat och somna som en bebis när vi kom hem sen. fint de. Inte lika fint att våran hyrbil paja så 4 timmar från vårat riktiga hotell stod man där o bah yeeey.. Men efter någon timme fick vi en ny bil. Så då börja vi hemfärden. Stannade på everglades och tittade på alligatorer rätt så coolt faktiskt. Dock va jag inte lika cool när jag sitter och bölar för att jag är rädd för att de skulle finnas ormar där men så bah nej där skulle de inte finnas några ormar, okej skönt! Kommer dit så säger en man där "aa de har kommit hit oinbjudna gäster, ormar som inte ska vara här har kommit hit" Då kändes det jävligt bra ska jag säga er!

Bilder tagna av sofie