Torsdag följ instagram istället - louiseblom

Jag lever. Fast inte bloggen. 
Hatar att blogga, de är inte så att jag inte har någon tid för det har jag massor av. Vädret suger ju appung och de gör mina vänner med förutom Rebecka. Om ni vill veta vad jag gjort som senaste dagarna så har jag vart med Rebecka. Alla andra jobbar .. ELLER ÅKER BORT I 100 VECKOR!! men jag har Rebecka som sagt och vi luffar runt med varandra och gör allt och ingenting. Usch vad tråkigt de är att blogga asså. Hörs hej.

HEJ GÅR DET BRA?

 
Hände mig idag! Var på stan, tittade runt lite på kläder. Kom till jeans avdelningen och tänkte aa ett par jeans skulle ju va bra att ha, aja orkar ändå inte pröva nu har ju converse.. och då plötsligt - HEEEJ!! BEHÖVER DU HJÄLP? kanske med storleken? Jag tror du har blablabla,. VARSEGOD!!  Aha aa jag går väl o prövar dom här då.. 
Inne i provhytten.. Aha aa nej dom här går inte att knäppa i midjan, hur smal tror hon att jag är? Sedan rycker någon undan draperiet. HEEEEJ!!! HUR SITTER DOM??? men va i helvete så svarar man skit bra och tänker kan hon gååå???!! när man är färdig tänker man Nej nu skiter jag i det här och går. Så går man för att lämna tillbaka jeansen..  VILLE DU INTE HA DOM? MEN DOM HÄR ÄR NÄSTAN LIKADANA FAST LITE BLÅARE!? VÄLDIGT POPULÄRA SKA DU INTE PROVA DOM HÄR DÅ? aha aa suck in i provhytten igen och tänker fan jag vill inte ha några jävla jeans har inte ens pengar!! Denna gång lämnar jag jeansen i provhytten och springer ut ur affären så fort man kan! vill inte pröva mera jeans! 
 
 
 

Måndag och man har ingen koll på dagarna längre

Siitter och njuter förfullt av mina nudjar. Eller egentligen inte. Aja idag ska jag in till stan för att köpa smink och dra en fika med några kära klasskompisar. Skönt att få komma ut, igår klädde jag inte ens på mig. Kände att soffan och oth va bättre än regn. Aja hörs då!

grattis babe<3

Premiär bad!

Idag har vart en bra dag. Drog till t-bryggan och sola med bästa. Blev premiär bad också! I juli skämms louise aja bättre än aldrig! Pippi fyllde år idag så vi köpte massa gosaker och överraska henne med de.. hihi snela vi e. Ikväll får ja se vad som händer. Ska nog ta mig en trip till bjk för ännu mer mys med brudarna. hörs då!
 
 
 

Snabb uppdate

Nu blire te drickning och film. Livet börjar falla på plats igen!

Bilder p&l


Kom hem från peace and love idag. Skönt faktiskt. Kände att camping livet inte riktigt var min grej men visst var de kul och en riktig upplevelse. Hade de super mysigt med tjejerna och det bästa va ju fan när vi myste utanför tältet, vilket vi gjorde nästan hela tiden, t.o.m så mycket så folk började känna igen oss "tjejerna som sitter utanför tältet och äter haha. Men musiken va ju också grym och så bada vi i badhuset två gånger, as kul! kände sig som ett litet barn på 7 år igen. Men nu e jag hemma och bästa me de är sängen, mobilladdning och dusch! 

l
mer kommer känske