Det är onsdag idag!

okej alla drar säkert ett fet k på dehär men blir så less.. hade jag skrivit liiiite bättre hade jag fått E i allt och inte behövt sommarskola. Men aja sånt är livet right?
Hade matte muntligt idag och de gick hyfsat men de är feeett läskigt när läraren bah är du säker på de?? man bah jaa eller nääe eller jag vet inte... Aja nog om skolan! 

Imorgon är det skrapan/katte kampen vilket ska bli super kul! Sen direkt efter beger jag och mamma oss ner till Göteborg. Mer om det sen nu ska jag lyssna på min engelska lärare.. kanske dags att börja försöka göra något på engelska lektionerna. HEJ!

Måndag och blogga är sjukt kul!

Hej! Gjorde faktiskt ett inlägg igår men de försvann och hade ingen lust att skriva om de. sorry bro. 
iaf så har de hänt såååå mycket i mitt liv!! helt sjukt. 
Legat och solat, gått i skolan och vart med vänner. Sverige vann även melodifestivalen första gången nu på 13 år eller vare va? fast de kanske ingen missat. ajaa håller just nu på att plugga till mitt historia prov.
De här va ju kul..

Lol

Okej känns som mitt humör aldrig kan hålla sig uppe en hel dag. Antingen är jag grinig/depp på dagen sen är jag glad på kvällen eller tvärt om. Idag har jag vart glad vilket menas med att det nu har sjunkit. Hoppas att mina vänner kan få mig på bättre humör ikväll även fast jag känner för att ligga hemma och gråta till en film. jaja.. Inga sånna miner. Ikväll äre fredag, och jag ska mysa satan med vänner.

Hej igen! saknat mig ?

Hej igen va ett tag sen!  
Hänt allt och ingeting den här veckan jag inte bloggat. Hade nationella i matte som jag ägde sönder på! eller inte.. Fick beskedet om att min sommar är över.. fast näe så farligt är de inte, börjar vänja mig.. sommarskola here I come. Och om ni inte visste så tror jag gud försköker trösta mig med en dunder sol! Mår så jävla gött när de är fint väder så har bara chillat med vänner i solen! 
Kan också säga att jag som gått runt fattig och trott att mitt liv vart över.. Caschen rullar in som dem ska! Känner mig nästan rik när 500 efter 500 rullar in. 

Nu ska jag sova även fast jag inte är ett dugg trött. God natt

Brasa och skitsnack!

Goddag, hade en jätte mysig kväll igår med massa vänner och brasa. Dock så sög vi på att elda tur att August kom och styrde upp dedär! Kom hem runt två tror jag och idag har jag bara tjillat at nilssons house again hah.. nu ska ja se oth tjingeling!

Lördag - jobb

Uppe med tuppen. Ska göra något skitjobb här hemma, men vad gör man inte för lite pengar?
Spendera min fredagskväll i nilssons house. Satt och kolla på "dem farligaste djuren" och hur man langar in knark sedan däckade vi båda i soffan till sherlock holmes haha väldigt intressant fredag! 
Nu blir jobb och slit. Usch

Utkast: Maj 18, 2012

Halloooj, lite festligheter såhär på torsdagskvällen skadar inte. Hade det riktigt trevligt och bjöds på många skratt hahah.. kom hem för ett tag sen tack vare oliver, gjorde han till fyllechaffis ännu en kväll.. haha förlåt och nej menar inte mig själv.. nu ska jag gå i säng och titta på ett avsnitt revenge som jag missade idag. Ska desutom ställa klockan imorrn så jag inte sover till fyra. Kändes deprimerande hah. GodNatt!
image description

Godmorgon

ehm.. vaknade nyss, lägg märke till att klockan är fyra.. Känns som jag sovit bort hela dagen.
Aja får se vad som händer ikv om de blir fest eller bara mysa. Lång helg ju!! 
Juste bloggade inte igår men hade engelskanationella och de gick sämst så min sommar är nu förstörd. Men ska se de på den ljusa sidan! Nu ska jag äta frukost hej! 

Before I die

Går inte en dag utan att jag inte tänker på dej ♥

Den här dagen har vart en bra dag! as chill skolan, drog till julia sen bakade kladdis, myste i solen och snacka skit. så jälva mys. Dansa och tagga till p&l gjorde vi också! Kom hem och syster körde mig till bjk för att hämta ut mitt packet från nelly som kommit. Blev 900 kr fattigare så nu är jag pank, de suger. Vet fan inte hur man lever när man inte har pengar kan man göra de? Har nog aldrig vart såhär pank i hela mitt liv haha. 
Nu ska jag se oth skiter i plugget hejhej!

Tisdag och livet flyter

Tisdag idag och dagen ser rätt så bra ut! Vaknade helt okej pigg och idag har ja bara en lektion och vi ska se film kan inte bli bättre hähä. Ska däremot göra tråkigaste no-arbete efter skolan. men de kan ja stå ut med! nu blire film!

Måndag - bra dag

Den här dagen har varit en bra dag! Först gick ja runt halvdöd i skolan men kom hem vid typ ett. Ägna resten av dagen åt special k ätande och oth. Har även tagit en tripp till stan med syster för lite solning. Mammas bensin och pappas pengar så de va inte så dyrt. Bra för mig som inte har några pengar alls hehe.
Nu ska jag somna in åt lite eva&adam haha fint de!

Söndag

Kom nyss hem från bjk, drog en bakispizza och myste i solen med bästa bruds. Gårdagen va rolig, Va hemma hos filip med gott folk, dem gamla vanliga! mycket trevligt. Träffa sen dennis och kim, åkte runt och snacka skit. Kan man också göra! Kvällen slutade ungefär vid 4 när syster kommer och ska tydligen hämta hem mig. Vacksala kyrkan NU! Jajaj nu ska jag sova eller ngt. 

Väntan på rebecka!

Sitter och väntar på att rebecka ska komma hit så ska vi mysa på mitt rum innan vi drar vidare på lördagens skojsigheter.. lördag människor föfaan!

Mobil jävel.

Halloj kom nyss hem, dansen gick ok finns alltid grejer som går snett men vafan de va ok haha..
Vill också bara säga.. att dem som smsar mig och inte får svar. Jag hatar min mobil just nu, inte dej! Inte för att det är en iphone jag bah hatar allt som har med mobil att göra blä. Hatar svara på sms, hatar instagram och hatar fb. Så bli inte arga på mig om jag inte svarar. Alla är så vana vid att jag jämnt och ständigt har min mobil bredvid mig och svarar på en sekund men nu näe pallar faktiskt inte med mobilen. Vi ska skilja oss. Då vet ni de hej

Löördaag

Död som en fisk ska jag bege mig mot bussen för att köra en liten dansuppvisning på UKK. 
Hoppas allt går bra känns lite kaos just nu med hela gruppen men ajaaaa.. Vill bara sova. får göra det när jag kommer hem. HeJ

Världens vackraste

Bjuder på en bild av Angelina jolie som jag själv tycker är världens snyggaste tjej! Skulle inte banga en sekund på hennes utseende och as snygga läppar.

Like a boss

Suger på att blogga men sommarn börjar närma sig och slutspurten i skolan med plugg rinner över.
Va på museeum med alla ettor idag. Kan inte påstå att det var så värst kul. Museeum har nog aldrig vart riktigt min grej.. Såg på tåget både dit och hem, övertrött som vanligt. 

Nu ska jag käka tacos mumms och till anonym som fråga så är både jumpsuitsen från nelly!

hahahahahhaha ... hehe.. 

Dagens funderare

Två sjukt snygga jumpsuits, kan inte bestäma mig vilken man ska klicka hem. dagens funderare..
VS 

fuck this shit

Är trött på att vara sjuk nu. Får frispel i hjärnan snart av att bara sitta själv hemma och må illa. 
Finns inget att göra har ingen lust till något. För kallt för att sola, för fint väder för att se film, för magsjuk för att ut och springa, mår för illa för att äta och för okoncentrerad för att plugga. 
Gaaah de här har vart dom tråkigaste och jobbigaste dagarna i mitt liv!! vill ätaa haha :( typ lasagne fett gott ♥ men nej ska väl ta ett glas med lite fil i mhmhm... 

kan nog ligga något i dedär.

Mår illa

Har mått helt ok hela dagen. Målat naglarna.. skit fult, tittat på film och vart social ute i stallet haha så kan de bli om man är själv en hel dag utan vänner. 
Nu har jag nyss ätit middag spagetti och köttfärssås älskart! Men nu mår jag illa som om jag är på ruta ett igen. Kanske ska ta en dusch ifall man åker till skolan imorrn. Skabbigare människa får man leta efter. 

Inte för att skryta..

Måndag -sjuk

Måndag idag och jag blev hemma. Klagar inte! Har sugit att vart sjuk hela helgen så förtjänar faktiskt att vara sjuk en skoldag. Kunde dessutom inte sova inatt. Så va lagom död i morse. Idag ska jag göra massa bra saker! Alltid när jag säger så blir det inte av men ändå. Kan ju låta mig låta lite bra i bloggen iaf.

ja hej jag är sjuk

Watch me bitches

Sitter i köket och dricker te. Standard. Mår faktiskt lite bättre idag. Huvvet snurrar inte iaf!
Låg iaf hemma igår, titta på superhjältarna och tyckte synd om mig själv. barnprogram kan verkligen få en på bättre humör haha♥
Nu ska jag ta en iprem sen plugga lite matte. fan inte rättvisst att plugga matte när man e sjuk..

Tycker synd om mig själv.

Hej alla glada människor för de är lördag wiihoo! kan inte vara annat än glad! förutom jag och resten av världen som e sjuka! 

Igår blev det middags lagning hemma hos julia, igår tyckte jag det var jätte gott och tyckte vi va skit duktiga! Idag när jag har blivit sjuk så känns maten inte lika god längre. Kyckling.. säger då de, ungdomar som inte kan laga mat ge er fan inte in på de!! Hängde sen hela kvällen på jullans altan med nära o kära.
Idag drog jag in till stan för att stå på öppet hus och medela alla små 96or hur sjukt bra våran skola är! Stå och ljuga rakt framför deras face "maten är as god, inte alls så jätte mkt plugg" egentligen ville jag bah "spring här ifrån och kom aldrig tillbaka" haha.. dramtaiskt. 
Kom hem och har legat i sängen sen fyra, drömt feberdrömmar, svettats, frysit och ständigt illamående. 
Nu sitter jag o käkar barnmat, pasta o köttfärssås as gott. hoppas på att de stannar kvar i magen bara.

nej jag ser inte ut sådär när jag e sjuk. För ful för att vistas faktiskt

Torsdag

Engelska nationella idag, skönt att vara av med det. Känns som allt börjar avrundas nu och snart är det sommarlov! Fast matte nationella är ju fortfarande kvar.. 
Iaf så gick jag runt som en soltorkad tomat hela dagen i skolan. Så sjukt torr i hela fejset! Fattar inte vad jag gjort? känns som hela jag torkar ihop! :'( Kan också nämna att jag var såhääär |--| nära på att åka hem men stannade hela dagen! Stjärna i kanten till mig! 

Mös resten av dagen med fanny, kladdkaka och high school musical. 

Onsdag

Skola igen. Började nästan känna sommarlovs känsla över den här "långa" helgen så kom man tillbaka till skiten igen. Startade dagen med ett psykologiprov som gick helt okej faktiskt! Så sjukt najs väder blir så glad! Men nu sitter jag här och pluggar spanksa och väntar på spec engelska buhuu!
Sista dansen ikväll också. Kommer bli fet. Hörs hej!

Valborg

Sådär då kör vi ett till inlägg om kära valborg.
Överskattat eller inte kan diskuteras, blir ju va man göre till right? Men jag hade det iaf super mys även fast jag inte åkte in till stor staden där allt folk var. Mös hemma hos mig med champange frukost och lusnch. Bästaste tjejerna och kubb spel! Drog sedan vidare hem till malin för att äta middag där. Kvällen var helt ok. Var på fest hos sanne och träffa dem gamla vanliga partypolers haha. Men drog och träffade alla saknade 95or senare på kvällen. Mina söta pojkar :') haha och marcus som fyller år idag grattis grattis! 


Och nej jag knäpper inga sattisga bilder med en systemkamera och jag sitter inte och redigerar varenda bild i en timme. Slänger upp lite skit bilder men de duger för min skit blogg!

Full rulle

Tror jag har vart den sämsta bloggaren hittills haha. Men så kan det vara. Menas med att jag har ett liv och det känns bra! Ibland kan man ju nästan tro att man inte har det. Men dom senaste dagarna har det faktiskt vart full rulle! Massvis med prov, checkat in josefines nya lägenhet, myst med gamla tjockis kompisen nere vid badet och känt att sommarn kanske äntligen är påväg, shoppat inför valborg, färgat hår, fixat ditan och datan. Men nu är allt över! Förutom prov delen. suck tar aldrig slut. Längtar galet till sommarn! 

Här kommer bildbomb


Och här kommer valborg <3